Во Лос Анџелес се гради тунел каде автомобилите ќе се движат по електрична лента со брзина до 200 км/ч

Илон Маск за прв пат во јавноста објави фотографија од тунелот кој во Лос Анџелес го гради неговата компанија „The

Read more