Агенцијата за лекови тврди дека инсулинот во Македонија е во ред

Агенцијата за лекови и медицински средства минатата недела спровела редовни контроли на новопристигнатите инсулини во просториите на увозниците, а кои

Read more

Дијабетичарите ќе бараат кривична одговорност за неквалитетни и фалсификат инсулини

  Болните од дијабетес бараат Агенцијата за лекови да каже од каде се набавува инсулинот, дали гарантира за неговата безбедност

Read more