Кофи: Македонија треба да го искористи позитивниот развој за што поскоро интегрирање во НАТО

Делегација на АРМ предводена од НГШ на АРМ, генерал-потполковник Методија Величковски, во рамки на работната посета на Соединетите Американски Држави

Read more