ВИДЕО : Младите не гледаат никаква перспектива во Македонија и масовно се иселуваат

„Мојата иднина неможам да ја видам во Македонија. Ова е прекрасна земја со прекрасна култура, но најмногу менталитетот на луѓето

Read more