Турција забрани дочек на Нова година на истанбулскиот плоштад Таксим

Од безбедносни причини, турските власти забранија новогодишна прослава на истанбулскиот плоштад Таксим.   Полицискиот началник на истанбулската општина Бејоглу, Исмаил

Read more