ВИДЕО : Во Прилеп се одржа традиционалната „Килимијада“

Во Прилеп, по повод празникот „11 Октомври“ се одржа традиционалната манифестација „Килимијада“ чија цел е зачувување на нашиот фолклор и

Read more