„Фејсбук“, „Твитер“ и „Гугл“ на распит пред Сенатот за руското мешање во изборите во САД

Пред Комисијата за правда на Сенатот на САД вчера започна првото од планираните три сослушувања на претставници на компаниите „Фејсбук“,

Read more