ВИДЕО – „Комфи Ангел“ одбележа една година од постоењето на oнлајн продавницата „SomniaShop“

Компанијата Комфи Ангел денеска одбележа една година од постоењето на oнлајн продавницата „SomniaShop“. Косопственикот и менаџер Ирена Јакимоска истакна дека

Read more

ВИДЕО : Хуманитарна акција на компанијата „Comfy Angel“ во соработка со црквата „Свето Благовештение“

Компанијата „Comfy Angel“ од Прилеп се вклучи во акцијата „И јас сум Дедо Мраз“ од „Проект Среќа“ од Кристина Арнаудова.

Read more