ВИДЕО : Концертната сала на Хамбург архитектонско чудо дизајнирано со алгоритми

Хамбург ја доби најмодерната концертна сала за светот. Се вика „Elbphilharmonie“, собира 2.100 луѓе, и чини 843 милиони долари. Дизајнирана е

Read more