ВИДЕО : Промоција на книгата „Спомени“ на војводата Крсто Гермов – Шакир

Книгата „Спомени“ на војводата Крсто Гермов – Шакир вечерва беше промовирана во градската библиотека „Борка Талески“ во Прилеп. Издавач е

Read more