Десетина меѓународни параглајдинг натпревари ова лето во Крушево

Во текот на целиот летен период во Крушево ќе се одржуваат меѓународни параглајдинг натпревари и покрај спортисти се очекува многу туристи

Read more

Унча Бојаџиески го фати Светиот крст во Крушево за Богојавление Водици.

Унча Бојаџиески го фати Светиот крст во Крушево за Богојавление Водици.   На фрлањето на крстот во Крушевско езеро оваа

Read more