Ердоган ќе го урива Културниот центар Ататурк во Истанбул за да изгради опера

Во говорот што го одржа во Истанбул, Ердоган ги обелодени плановите за дизајнирање на новата оперска куќа на плоштадот Таксим на моменталната локација на

Read more