ВИДЕО: Најголемата лабораторија за синтетичка дрога на Балканот откриена во тетовска куќа

Приведени шестмина македонски и српски државјани и запленети најмалку 500 илјади таблети синтетичка дрога чија крајна цел била Турција. Ова

Read more