ВИДЕО : Легализирани над 10.000 дивоизградени објекти во Прилеп

Нови 60 решенија за легализирање на дивоизградени објекти денеска беа доделени во Прилеп. Градоначалникот Марјан Ристески истакна дека Прилеп е

Read more