Видео: Суспендиран „лудиот“ судијата кој го удри и го исклучи фудбалерот на Нант

Во францускиот шампионат се случи една од најнеобичните ситуации некогаш видени на фудбалските терени. Последниот натпревар од 20. коло помеѓу Нант

Read more