ВИДЕО : Дали „Мамути“ ќе го освојат и највисокиот врв во Европа – Елбрус ?

Инфо Компас поразговара со двајцата претседатели на планинарскиот клуб „Мамути“, Маријана Ѓорѓиевска и Владимир Јованоски, околу нивното искачување на Монблан,

Read more

Двајцата прилепчани кои го искачија Монблан ја посетија Општина Прилеп

Градоначалникот на Општина Прилеп, Марјан Ристески, денеска ги прими двајцата прилепчани, Маријана Ѓорѓиевска и Владимир Јованоски кои пред неколку денови

Read more