Видео: Талески: Нудиме тим од 27 чесни, вредни, стручни, одговорни советници

Ставаме крај на 12 годишното криминално и коруптивно работење на ВМРО-ДПМНЕ. После 12 години лажни ветувања, неостварени проекти и безидејност,

Read more