ВИДЕО : Натпревар во стандардни, латино-американски и модерни танци во Прилеп

Во спортската сала во ООУ „Кочо Рацин“ во Прилеп денеска се одржа натпревар во стандардни, латино-американски и модерни танци. Натпреварот

Read more