Обезбедени над 16.000 оброци за социјално загрозените преку акцијата „Нахрани 1.000”

Пет тони храна или повеќе од 16.000 оброци за граѓаните од социјално ранливи категории беа собрани во еднодневната акција „Нахрани

Read more