Нил Дајмонд се повлекува од настапи, дијагностицирана му е Паркинсонова болест

Американскиот пејач Нил Дајмонд денеска објави дека ја откажува актуелната турнеја и се повлекува од одење на турнеи бидејќи дознал

Read more