Владата во дилема: Клиничкиот центар на постојната или на нова локација во Бардовци

Клиничкиот центар „Мајка Тереза“ кој требаше да се ре-изгради во Скопје, сè уште нема локација.   Премиерот Зоран Заев истакна

Read more