Видео: Одбележување на Денот на ослободувањето на Прилеп – „3-ти Ноември“

Со пригодна свеченост и положување на свежо цвеќе на спомениците на Методија Андонов Ченто, Кузман Јосифоски – Питу и Могилата

Read more