Собранието им го одзеде имунитетот на шестмината пратеници

Собранието на денешната седница експресно го симна имунитетот на шестмината пратеници Кристо Мукоски, Љубен Арнаудов, Јохан Тарчуловски, Сашо Василевски, Љупчо

Read more