Градоначалникот Јованоски финансиски ќе го поддржи пингпонгарот Рикалоски за учество на Олимпијадата

Седумнаесет годишниот пингпонгар од Прилеп, Александар Рикалоски, е првиот пингпонгар од Прилеп и Македонија, кој во изминативе 7 децении од

Read more

ВИДЕО : Ставре Јада на прагот од освојувањето на А норма и учество на зимската Олимпијада

Македонскиот репрезентативец во нордиско скијање Ставре Јада од Крушево е на чекор од освојувањето на А олимписка норма за да

Read more