ВИДЕО : Над 200 учесници на меѓународниот натпревар во ориентација „Пеце Атанасоски“ во Прилеп

Во Прилеп се одржа 6-тиот по ред меѓународен натпревар во ориентација „Пеце Атанасоски“. Натпреварот траеше 3 дена од 29 септември

Read more

ВИДЕО : Започнува меѓународниот натпревар во ориентација „Пеце Атанасоски“

Инфо Компас разговараше со претседателката на ОК „Златоврв“ – Прилеп, Мери Чкрипеска, околу најновиот меѓународен натпревар во ориентација „Пеце Атанасоски“

Read more

ВИДЕО : По 6-ти пат ќе се одржи меѓународниот натпревар во ориентација „Пеце Атанасоски“

Од 29 септември до 01 октомври во Прилеп и Крушево ќе се одржи 6-тиот по ред меморијален меѓународен натпревар во

Read more