ЦИА објави документи за Бин Ладен, во компјутерот нашле цртани и порнографија

Американската разузнавачка агенција ЦИА објави стотици илјади документи конфискувани за време на убиството на поранешниот лидер на Ал Каеда, Осама

Read more