ВИДЕО : Прилеп ќе селектира и стаклена амбалажа

Во соработка со колективниот постапувач со отпад од пакување „Пакомак“ и Општина Прилеп, ЈКП „Комуналец“ – Прилеп, постави 15-тина специјализирани

Read more

Општина Прилеп се вклучува во проектот „ДА РЕЦИКЛИРАМЕ И ДА СЕ НАГРАДУВАМЕ“

Елколект ДОО во периодот од 04-ти Септември 2017 до 31-ви Октомври, ќе им овозможи на жителите на општина Прилеп да

Read more