Смртта на Абу Тураја, нов симбол на протестите: Убиството на Палестинецот без нозе мотив за трета „интифада“

Убиството на Ибрахим Абу Тураја, палестински активист кој бил во количка, инвалид, без две нозе, во текот на вчерашните судири

Read more