Граѓаните чуваат 3,8 милијарди евра во банките и штедилниците

Според Фондот за осигурување депозити на Република Македонија македонските граѓани во моментов имаат 3,8 милијарди евра заштеда во банките и

Read more

Македонија на домашен пазар годинава ќе се задолжи за 45 милиони евра повеќе од планираното

Максималниот износ на задолжување на државата годинава се зголемува за 45 милиони евра со одлуката за утврдување на нов максималниот

Read more