ВИДЕО : Десетици милиони евра инвестиции во патна и комунална инфраструктура во населените места во Општина Прилеп

Во периодот од 2005 до 2017 година Општина Прилеп инвестираше десетици милиони евра за подобрување на квалитетот на животот во

Read more