СДСМ предлага законски измени за намалување на патните трошоци на пратениците

Пратеничката група на СДСМ до Собранието поднесе два предлог закони за дефинирање на патните трошоци или престојот на пратениците, информираше

Read more

Џафери: Службени станови или кирии за намалување на патните трошоци

Претседателот на Собранието Тала Џафери, на денешниот брифинг за новинарите, истакна дека една од опциите за намалување на средствата кои

Read more