Продолжува проектот „Бањско-климатска рекреација на корисниците на пензија“

Министерството за труд и социјална политика, во соработка со Фондот за пензиско и инвалидско осигурување, продолжува со реализацијата на проектот

Read more

ВИДЕО : Градоначалникот на Прилеп во посета на пензионерските клубови

  Градоначалникот на Општина Прилеп, Марјан Ристески, посети неколку пензионерски клубови во градот и оствари средба со пензионерските здруженија. Ристески

Read more