Градоначалникот Јованоски со безрезервна поддршка за младите спортисти

Градоначалникот на Прилеп, Илија Јованоски максималнo ги поддржува  младите спортски таленти од општината. Денеска во неговиот кабинет, Јованоски оствари средба

Read more