ВИДЕО : Вечерва ќе биде санирана оштетената водоводна цевка на ул. „Кузман Јосифоски – Питу“

Попладнево дојде до пукање на водоводна цевка Ф-300 на улицата „Кузман Јосифоски – Питу“. Вечерва увид во градежните работи за

Read more