Москва предупредува за американски „лов“ на Руси по светот

Русија издаде предупредување за своите државјани двапати да размислат пред патување во странство, бидејќи американските служби може да ги уапсат

Read more

Русија предупредува на можни терористички напади во Европа и САД

Руското Министерство за надворешни работи ги предупреди руските државјани на можни терористички напади во големите европски и американски градови за

Read more