ВИДЕО : Најновиот спот на Гаро Тавитјан снимен кај Мермерното езеро во Прилеп

Мермерното езеро во Прилеп откако беше афирмирано во јавноста стана вистинска хит дестинација за посетителите кои уживаат во неговата уникатна

Read more