Шекеринска – Бошковиќ: Црна Гора ќе ја промовира Македонија во НАТО

Црна Гора ќе биде најголем промотор на македонските интереси во евроатлантскиот процес, порача денеска министерот за одбрана на Црна Гора

Read more