Пуџдемон: Укинувањето на автономијата на Каталонија ќе доведе до ескалација на кризата

Наместо да присуствува на утрешната средба во шпанскиот сенат, каталонскиот лидер Карлес Пуџдемон на пленарна седница ќе го конкретизира одговорот

Read more