ВИДЕО: Уметничкиот хепенинг на Ротари клубот од Прилеп

По повод празникот „3-ти Ноември“, по 7-ми веќе традиционален пат, Ротари клубот од Прилеп го одржа својот хуманитарен уметнички хепенинг.

Read more