„Рубау” бара дополнителен рок за изградба на експресниот пат Прилеп-Градско

 Дополнителен рок за изградба на експресниот пат Прилеп-Градско побарале претставници на изведувачот на градежните работи, шпанската компанија „Рубау“, денеска на

Read more