Струја, вода и пристапен пат за 2 месеци во населбата „Три багреми“ во Прилеп

Градоначалникот на Прилеп, Илија Јованоски, денеска оствари средба со министерот за имплементација на националната стратегија за подобрување на состојбата со

Read more