Бубевски : Обвинетите во „Труст“ свесно влегле во криминал и сега ќе мораат да вратат 17 милиони евра

Специјалниот јавен обвинител, Гаврил Бубевски, кој го застапува обвинението во предметот „Труст“, по денешната главна расправа изјави дека обвинителството има

Read more