Ставре Јада го освои второто место на трката од 10 км. на Мавровскиот меморијал

Македонскиот репрезентативец во нордиско скијање денеска го освои второто место на трката од 10 км. на 55-тиот по ред Мавровски

Read more

Крушевчанецот Ставре Јада ќе биде македонскиот знаменосец на Олимпијадата во Пјеонгчанг

Македонскиот репрезентативец, Ставре Јада, кој постигна А олимписка норма и кој ќе се натпреварува во дисциплината нордиско скијање, ќе биде

Read more

Ставре Јада, Антонио Ристевски и Викторија Тодоровска ќе ја претставуваат Македонија во Пјеонгчанг

Македонските репрезентативци Ставре Јада, Антонио Ристески и Викторија Тодоровска ќе ја претставуваат Македонија на зимските олимсписки игри кои ќе се

Read more

Општина Крушево на Ставре Јада му додели пофалница за освоената А олимписка норма

Градоначалникот на Општина Крушево, Томе Христоски, денеска му додели пофалница на македонскиот репрезентативец во нордиско скијање Ставре Јада од Крушево,

Read more

Македонскиот репрезентативец Ставре Јада денеска ја освои А олимписката норма

Македонскиот репрезентативец во нордиско скијање Ставре Јада од Крушево, денеска на трката што се одржа во Словачка, во Штрпско Плесо,

Read more

ВИДЕО : Ставре Јада на прагот од освојувањето на А норма и учество на зимската Олимпијада

Македонскиот репрезентативец во нордиско скијање Ставре Јада од Крушево е на чекор од освојувањето на А олимписка норма за да

Read more