ВИДЕО : Со училишен турнир отворено новото тениско игралиште во гимназијата „Мирче Ацев“ во Прилеп

Со турнир помеѓу учениците и професорите денеска се отвори новоизграденото тениско игралиште во прилепската гимназија „Мирче Ацев“. Изградбата на игралиштето чинеше

Read more