Германската компанија „Акомпласт“ започна со работа во ТИРЗ – Прилеп

Денеска свечено беше отворен погонот на германската компанија „Акомпласт“, која преку својата фирма ќерка „Инџекшн Молдинг Прилеп“, започна со работа

Read more