ВИДЕО : Христоски : Во 2018 Крушево го очекува градежна експанзија

Пред околу 2 месеци екипата на порталот Инфо Компас го направи првото интервју со градоначалникот на Општина Крушево, Томе Христоски,

Read more

Општина Крушево на Ставре Јада му додели пофалница за освоената А олимписка норма

Градоначалникот на Општина Крушево, Томе Христоски, денеска му додели пофалница на македонскиот репрезентативец во нордиско скијање Ставре Јада од Крушево,

Read more

ВИДЕО – Христоски: Започнуваме со изградба на инфраструктура во зоната „Опаленик“ и враќање на Крушево на туристичката мапа

Екипата на Инфо Компас разговараше со новиот градоначалник на Крушево, Томе Христоски. Разговаравме за постојните проблеми, но и за идните

Read more