ВИДЕО – Петровски: Македонскиот народ треба да се спротистави со сè што му е на располагање за да си ја зачува државата

Вечерва во Прилеп Филип Петровски најави дека започнува со одржување на серија трибини низ Македонија чија цел ќе биде дискусија

Read more

ВИДЕО : Во Македонија висок е процентот на насилство врз жените на нивните работни места

Родово-базираното насилство на работните места врз жените во Македонија е доста високо, особено во онаа т.н. сива зона каде жените

Read more