ВИДЕО : По 9-ти пат ќе се одржи меѓународниот турнир во џудо „Прилеп Град Херој 2017“

Во недела на 8 октомври во спортската сала на ООУ „Добре Јованоски“ по 9-ти пат ќе се одржи меѓународниот турнир

Read more