УНИЦЕФ: Децата од кризните подрачја се изложени на напади од шокантни размери

Детскиот фонд на Обединетите Нации, УНИЦЕФ, соопшти дека нападите врз деца во конфликтните зони низ светот достигнале „шокантни“ нивоа во

Read more