Условна казна за советникот Ристевски за „Шамари во Центар“

Поранешниот советник на ВМРО-ДПМНЕ во општина Центар, Јордан Ристовски, кој призна вина како обвинет во случајот „Насилството во општина Центар“ денеска е осуден на

Read more

Лазаров доби условна казна за „Насилствата во Центар“

Томислав Лазаров, кој ја призна вината во случајот „Насилство во Центар“ денеска доби условна казна од 6 месеци доколку во

Read more